We kunnen u weer helpen! Lees de voorwaarden in Corona-tijd.

Beste patiënten,

Wij zijn blij u binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze praktijk. Uiteraard houden wij ons strikt aan de regels die het RIVM heeft opgesteld. Wij willen u graag deze regels voorleggen zodat u deze na kunt leven.

De afspraak bij uw therapeut kan alleen doorgaan als u niet verkouden bent, hoest of niest en u GEEN andere gezondheidsklachten heeft. Als u toch klachten heeft kan de behandeling plaatsvinden via videobellen. Kom niet naar de praktijk om uw afspraak af te zeggen maar doe dit telefonisch.

Neem zelf 2 badlakens mee naar de praktijk om de behandelbank en mat af te dekken, en zorg dat u precies op tijd komt, zodat de tijd die u doorbrengt in de wachtkamer zo kort mogelijk is. Kom alleen naar uw afspraak (als dit niet mogelijk is, overleg dit dan met ons telefonisch).

Op locatie Best kunt u het beste onder aan de trap wachten, de therapeut roept u naar boven. Voordat u bij ons binnenkomt wast u de handen in het keukentje of op toilet, 20 seconden met zeep en afdrogen met keukenpapier of aan de handendroger in toilet.

De behandelruimte bestaat uit een patiënten deel en een therapeutendeel, we komen zo min mogelijk in elkaars ruimte. De therapeut houdt 1,5- 2 meter afstand, behalve tijdens het onderzoek of een handeling waarbij we dichterbij moeten zijn. Wij dragen dan beschermingsmiddelen.

De behandeling wordt na 25 min beëindigd zodat de ruimte kan worden schoongemaakt, en u geen andere patiënten treft. De deur wordt voor u geopend zodat alleen de therapeut de klink aanraakt en er worden geen handen geschud.

Voor uw en onze gezondheid zijn wij genoodzaakt op deze manier te werken, wij hopen op uw medewerking en begrip. Mocht u tijdens de behandeling toch niezen, hoesten of verkoudheidsklachten hebben zijn wij genoodzaakt om de behandeling te staken, om de gezondheid van onze patiënten te waarborgen.

Met vriendelijke groet,

Team oefentherapie Cesar Best-Oirschot