Team

Het Team

De praktijk voor oefentherapie Cesar Best-Oirschot bestaat uit een team van vijf oefentherapeuten. We werken met zeer ervaren oefentherapeuten en met jonge therapeuten. Wij denken dat dit een ideale mix is voor ons team, we combineren op deze manier ervaring met de meest nieuwe kennis en inzichten. Net als u zitten we niet graag stil. We blijven bewegen om u blijvend in beweging te houden. Laat ons weten waar u behoefte aan heeft, wij staan open voor beweging in onze praktijk! Alle therapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister, bij- en nascholing is een vast onderdeel van ons werk. Wij houden na elke behandeling een klanttevredenheidsonderzoek waarin wij door u beoordeeld worden met een 8,8!! Daar zijn we trots op! De praktijk kent twee locaties, Best en Oirschot, en werkt samen met andere paramedici in het samenwerkingsverband Arcus. Daarbij is de praktijk ook aangesloten bij ValNet...

Rhode van Kollenburg

Mijn naam is Rhodé van Kollenburg en ik ben werkzaam als oefentherapeut Cesar binnen de praktijk in Best en Oirschot. Regelmatig krijg ik de vraag wat een oefentherapeut Cesar nu precies doet. Het leukste aan het vak vind ik dat wij kijken naar het beweeggedrag van mensen. Wanneer jij binnenkomt in onze praktijk wordt er gekeken waar de oorzaak van uw klacht nu precies ligt. Welke structuur in het lichaam geeft de klacht maar vooral wat is hier de oplossing voor? Hierin onderscheiden wij ons ten opzichte van andere therapeuten. Het verder kijken dan alleen de klachten blijft steeds een uitdaging en wanneer onze cliënten zelf begrijpen wat ze hieraan kunnen doen zijn ze onafhankelijk en weten zelf hoe zij de klachten kunnen beïnvloeden. Dit is dan ook waar ik voor sta als therapeut. De cliënt moet precies weten wat eraan de hand is en wat ze er zelf aan kunnen doen!

Marion Vermeer

Ik ben Marion Vermeer en grondlegger van de praktijk. In 1982 ben ik begonnen als oefentherapeut Cesar, en ik werk nog steeds elke dag met veel plezier. Als ik u kan helpen om te leven en bewegen zonder lichamelijke klachten is mijn missie geslaagd! Voor iedere persoon is de aanpak anders, deze persoonlijke benadering, het steeds opnieuw zoeken naar de oorzaak van de klachten, is voor mij de uitdaging die ik graag aanga. Daarnaast zie ik mijn rol als praktijkeigenaar nog breder: de ontwikkelingen in de gezondheidszorg gaan snel. Dat maakt dat we graag de samenwerking aangaan met andere zorgverleners. We werken veel samen met andere zorgverleners waaronder huisartsen, medisch specialisten, paramedici en thuiszorgorganisaties. Ik verdiep me graag in het verbeteren van samenwerking, zodat de patiënt de best mogelijke zorg krijgt. Maar ook binnen onze praktijk werken wij intensief aan verbetering van zorg en samenwerking, o.a. door gestructureerde bij-en nascholing en wekelijkse patiëntenbesprekingen. Vandaar onze slogan: Blijvend in beweging, dat geldt voor u en voor ons!

Miranda de Kort

In de praktijk Oefentherapie Cesar Oirschot – Best werk ik voornamelijk op onze locatie in Oirschot. Ik ben een dorpsmens, dus voel me daar heerlijk thuis. Ik ben sinds 1993 oefentherapeut Cesar en werk dus nu 23 jaar met veel interesse, warmte en enthousiasme. In de loop van de jaren heb ik door vele bij- en nascholingen mijn kennis verdiept en verbreed, wat me up-to-date en scherp houdt. Ik vind het belangrijk dat u zich bij mij op uw gemak en gehoord voelt. In een ontspannen sfeer achterhalen we de oorzaak van uw klacht of hulpvraag door na een uitgebreid gesprek een goed houdings- en bewegingsonderzoek te doen. Daarna gaan we gezamenlijk een op maat gemaakt, persoonlijk behandelplan en oefenprogramma opstellen. U wordt begeleid bij het uitvoeren en toepassen van dit programma, zodat we gaan werken aan een blijvend resultaat. Dat is mijn missie!

Danielle Scheepens

Ik ben Daniëlle Scheepers en sinds december 2013 werkzaam in de praktijk Oefentherapie Cesar Best-Oirschot waar ik met veel plezier mijn beroep uitoefen. Ik kan je helpen met jouw klachten in jouw dagelijkse leven gericht op jouw houding en beweging. We werken samen om jouw doelstelling(en) te bewerkstelligen, dat is mijn passie. Wat heb jij nodig om jouw klachten onder controle te krijgen en hoe past dit in jouw leven? In juli 2016 heb ik me gespecialiseerd op het gebied van Sportoefentherapie. Als sportoefentherapeut kijk ik naar hoe jij jouw sportbeweging uitvoert. Indien nodig ga ik mee naar jouw sportomgeving waarbij de beweging niet nagedaan hoeft te worden. Voor mij is het belangrijk te weten hoe het komt dat je juist tijdens het sporten klachten ervaart. Maar ook hoe je indeling is van jouw sportactiviteiten. En of al jouw basiseigenschappen voldoende zijn om de sport goed te kunnen uitvoeren.

Marleen Creemers

Wat ik belangrijk vind om uit te dragen zijn positieve energie en gedegen kennis & kunde. 
Tijdens mijn studie heb ik me verdiept in wetenschappelijk onderzoek. Vanaf jongs af aan heb ik, de ambitie gehad mensen te helpen. Ik heb voor de richting Oefentherapie Cesar gekozen omdat ik graag de oorzaak van een probleem zoek en dan een oplossing. Door inzicht en bewustwording blijven mensen in de toekomst ook (langer) klachtenvrij. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen zich bij mij vertrouwd en gehoord voelen.  Elke mens is uniek. Dit vereist een verschillende aanpak en werken vanuit verschillende invalshoeken, wat mijn baan uitdagend maakt. 
Geen zorgen. Samen komen we er wel!