Nieuwe locatie!

Wij hebben met het nieuwe jaar 2021 een nieuwe locatie geopend in het gezondheidscentrum Best-West!

Vanaf 4 januari zijn wij (naast onze andere locaties) ook te vinden in het nieuwe gezondheidscentrum aan de Veldweg. Onze therapeuten hebben ontzettend veel zin

Lees meer...

We zijn open voor individuele behandelingen

U bent welkom in onze praktijk voor individuele behandelingen. Bij klachten die op een Corona besmetting kunnen duiden, blijft u thuis. We kunnen videobellen, op deze manier kan de behandeling toch plaatsvinden.

Lees meer...

Groepslessen zijn tot 19 januari niet mogelijk

We kunnen helaas geen groepslessen geven. Mocht u toch willen oefenen? U kunt een individuele afspraak maken om een goed huiswerkschema te maken samen met de oefentherapeut.
Ook zijn er filmpjes met groepslessen beschikbaar. Wilt u de link ontvangen? Neem

Lees meer...

Groepslessen gaan niet door.

In navolging van de richtlijnen van de overheid, gaan alle groepslessen de komende weken niet door. In ieder geval t/m 5 april. We zullen u uiteraard op de hoogte houden wanneer we weer kunnen starten. Mocht u lichamelijke klachten hebben

Lees meer...

Voorwaarden voor het volgen van groepslessen

Voor de duidelijkheid hebben we de afspraken en voorwaarden voor het volgen van onze groepslessen nog eens op een rijtje gezet. Als u hierover vragen of opmerkingen heeft, neemt u dan contact op met Marion. Zij helpt u graag verder.

Lees meer...

** VERHUIZING **

Vanaf 1 mei zal de praktijk op Jacob van Ruysdaelstraat 1 sluiten. Wij gaan verhuizen naar: Raadhuisplein 30C 5683 EA te Best (Cultuurbank).

Wij zien u graag terug in onze nieuwe praktijk!

Lees meer...

Snoozen is een marteling voor je hersenen.

Veel mensen onderschatten het belang van slaap, terwijl het effect heeft op verschillende aspecten in je leven. Slaaptekort kan ervoor zorgen dat je overdag vaak chagrijnig bent, ’s avonds geen puf hebt voor activiteiten of eerder kiest voor ongezond eten.

Lees meer...

Onze nieuwe collega: Fenne Verwegen

Mijn naam is Fenne Verwegen, in de zomer van 2017 afgestudeerd als algemeen oefentherapeut Cesar en werkzaam binnen praktijk Oefentherapie Cesar op locatie Best. Mijn passie voor het vak is ontstaan door zelf te ervaren wat de lichaamshouding voor positieve

Lees meer...