Voorwaarden voor het volgen van groepslessen

Voor de duidelijkheid hebben we de afspraken en voorwaarden voor het volgen van onze groepslessen nog eens op een rijtje gezet. Als u hierover vragen of opmerkingen heeft, neemt u dan contact op met Marion. Zij helpt u graag verder.

· De lessen bestaan uit blokken van 10 lessen, deelname wordt automatisch verlengd.
· Er wordt geoefend op sokken of op schone sportschoenen. Indien u op sportschoenen oefent, houdt u er dan rekening mee dat u de staande oefeningen op de grond doet, of indien gewenst op een omgekeerde mat. Gebruik een badlaken op de matten.
· Als u verhinderd bent stellen wij het op prijs als u afbelt op 06-36008817. Gebruikt  u a.u.b. hiervoor dit mobiele nummer en spreek uw boodschap in of stuur een sms / app.
· Gemiste lessen kunnen in onderling overleg op een ander tijdstip ingehaald worden, u kunt hiervoor ook 06-36008817 gebruiken. Er is een lesrooster beschikbaar, kijk daarvoor op onze website, of vraag de therapeut naar de mogelijkheden. Inhalen kan tot uiterlijk in het daarop volgende lesblok, mits u nog ingeschreven staat.
· Op officiële feestdagen gaan de lessen niet door.
· In de zomervakantie is er gedurende een periode van 3 weken geen les. Wij sluiten hier aan bij de bouwvak vakantie.
· Kosten vanaf 01-01-2018:  € 102.50 voor 10 lessen, als u 2x per week wilt deelnemen ontvangt u een korting van 40% op de tweede les.
Voor de lessen van 30 minuten zijn de kosten € 50,- voor 10 lessen.
· Als u deelname wilt beëindigen geldt er een opzegtermijn van 4 weken voor de ingang van het volgende lesblok. U vindt de data van het lesblok op de factuur.
· Bij langdurige afwezigheid vindt er achteraf geen teruggave van het lesgeld plaats.

Wij zullen u regelmatig vragen hoe u de lessen ervaart en willen zoveel mogelijk aansluiten bij uw wensen. Wij wensen u veel plezier bij volgen van de lessen, tips en goede ideeën zijn altijd welkom!

Vriendelijke groet,

Team Oefentherapie Cesar Best-Oirschot