Onze nieuwe collega: Fenne Verwegen

Mijn naam is Fenne Verwegen, in de zomer van 2017 afgestudeerd als algemeen oefentherapeut Cesar en werkzaam binnen praktijk Oefentherapie Cesar op locatie Best. Mijn passie voor het vak is ontstaan door zelf te ervaren wat de lichaamshouding voor positieve invloed heeft op het oplossen van (pijn) klachten.

Ik vind het belangrijk dat er een goede samenspraak is tussen patiënt en therapeute zodat de behandeling aansluit bij je verwachtingen, waardoor het voor jou helpt en resultaat brengt.

Ook voor kinderen is de lichaamshouding heel belangrijk om gezonde spieren en gewrichten te ontwikkelen in de groei. In deze digitale tijd een belangrijk punt van aandacht voor de gezondheid van de kinderen. Ook kinderen met een motorische achterstand op zowel fijne als grove motoriek hebben mijn speciale aandacht, ik wil hem graag helpen in hun ontwikkeling. Werken met kinderen zie ik als een uitdaging  en ze geven mijn extra energie.

Link naar rtl-nieuws:
Belang van behandeling bij slechte motoriek kinderen