Oefentherapie Cesar en groepslessen

Oefentherapie in kleine groepen

Mist u (persoonlijke) begeleiding tijdens uw sportactiviteiten? Misschien voelt u zich niet prettig bij sporten in een sportschool? Hebt u lichamelijke klachten die om een aangepaste aanpak vragen, of ziet u op tegen bewegen in het algemeen? Dan bestaat in onze praktijk de mogelijkheid om lessen in groepsverband te volgen. Ook mensen die therapie hebben gevolgd kunnen instromen in de groepslessen. U kunt het resultaat wat u bereikt heeft met de therapie dan vasthouden, omdat u wekelijks de oefeningen blijft doen. Groepslessen variëren van 30 tot 60 minuten en worden gegeven in de ochtend, middag of avond. Lessen worden altijd gegeven en/of aangepast op het niveau wat bij u past.

Cesar&Fit

In de groepslessen Cesar&Fit staan spierkracht, fitheid en aandacht voor houding centraal. De groepslessen zijn actieve bewegingslessen bedoeld om klachten blijvend onder controle te houden. Cesar&Fit-lessen duren 60 minuten en worden gegeven in de avonduren. Lessen worden altijd gegeven en/of aangepast op het niveau wat bij u past. Voor exacte tijden zie het overzicht hieronder.

Vitaal&Fit

Gezond bewegen in kleine groepen voor 55+. Vitaal&Fit is een beweegles waarin wordt gewerkt aan een goede lichaamshouding en is gericht op behoud van souplesse, spierkracht en conditie. De lessen duren 60 minuten en worden op maandagochtend 10.00 uur en donderdagochtend  9.00 uur en 10.00 uur gegeven.

Pilates

Voor iedereen die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, spieren effectiever wil gebruiken, zijn of haar houding wil verbeteren en zich fitter wil voelen. Pilates is een training voor het hele lichaam, of zoals dat ook wordt genoemd: voor body & mind. Pilates maakt vooral gebruik van grondoefeningen waarbij (naast houding) kracht, lenigheid en stabiliteit aan bod komen. Pilates is, zoals de grondlegger het noemde: ‘de kunst van de spierbeheersing’. Onze trainers zijn gecertificeerd. De groepsles wordt gegeven op dinsdag avond om 20.00 uur woensdagochtend 9.30 uur en duurt 60 minuten.

Soepel & in Balans

Deze les is speciaal voor ouderen die oefeningen willen doen om goed op de been te blijven, of om wat meer te gaan bewegen. Centraal staan oefeningen voor de spierkracht van de benen, balans en souplesse van het hele lichaam. De lessen duren 30 minuten en worden op maandagochtend 11.15 uur, woensdagochtend 11.15 uur en vrijdagmiddag 13.30 uur en 14.00 uur gegeven.

Kosten

Lessen van 60 min: 10 lessen 115,- euro, lessen van 30 min: 57,50 euro voor 10 lessen. Klik hier als u meer wilt weten over de afspraken en voorwaarden van onze groepslessen.