Het Team

De praktijk voor oefentherapie Cesar Best-Oirschot bestaat uit een team van zes oefentherapeuten. We werken met zeer ervaren oefentherapeuten en met jonge therapeuten. Wij denken dat dit een ideale mix is voor ons team, we combineren op deze manier ervaring met de meest nieuwe kennis en inzichten. Net als u zitten we niet graag stil. We blijven ons nascholen om u blijvend in beweging te houden. Laat ons weten waar u behoefte aan heeft, wij staan open voor beweging in onze praktijk! Alle therapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister, bij- en nascholing is een vast onderdeel van ons werk. Wij houden na elke behandeling een klanttevredenheidsonderzoek waarin wij door u beoordeeld worden met een 9,3!! Daar zijn we trots op! De praktijk kent vier locaties, drie in Best en een in Oirschot. We werken samen met alle zorgverleners in Best en Oirschot. 

Rhode van Kollenburg

Mijn naam is Rhodé van Kollenburg en ik ben sinds 2015 in deze praktijk aan het werk. Ik ben opgeleid tot algemeen oefentherapeut Cesar en heb mij later gespecialiseerd in bekkenklachten tijdens- en na de zwangerschap, en in (uitstralende) rug- en nek- en schouderklachten. Het blijft voor mij een uitdaging om samen met u tot de oorzaak van de klachten te komen, en u de regie over lichamelijke klachten te laten ervaren! Het doel is bereikt wanneer u weer functioneert zoals u gewend bent.

Marion Vermeer

Mijn naam is Marion Vermeer en ben deze praktijk in 1982 jaar gestart, nog steeds werk ik iedere dag met veel plezier. Dit komt mede doordat ik mij nog steeds graag ontwikkel als therapeut. Mijn specialisaties zijn geriatrisch oefentherapeut en psycho-somatisch oefentherapeut, daarnaast ben ik slaapoefentherapeut. Binnen de praktijk behandel ik de complexe klachten, die soms onverklaarbaar zijn. Ook klachten die te maken hebben met stress en spanning worden door mij behandeld. Ik ga samen met u opzoek naar de onderliggende reden van uw klachten, en zo proberen we deze klachten te beïnvloeden. Als geriatrisch oefentherapeut kom ik met name bij (kwetsbare) ouderen thuis om u zo goed als kan zelfstandig en op de been te houden!

Margo Melgers

Mijn naam is Margo Melgers en ik ben sinds 2017 werkzaam in deze praktijk. Als algemeen oefentherapeut Cesar zie ik mensen met verschillende pijnklachten als gevolg van overbelasting van gewrichten en spieren. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van ouderen, ik vind het ontzettend leuk om samen de zelfstandigheid zoveel mogelijk te behouden en het bewegen te verbeteren. Zeker in deze tijd, waar langer thuis wonen steeds ‘normaler’ wordt. Ik volg een opleiding tot geriatrisch oefentherapeut. Verder ben ik aangesloten bij Valnet, en het artrosenetwerk, ik zie dus veel mensen met artrose aan knie of heup en werk met mensen aan valpreventie. Naast de individuele behandelingen geef ik ook veel groepslessen, zowel aan volwassen als aan ouderen om ‘Soepel en in Balans’ te blijven.

Marion Brunink

Mijn naam is Marion Brunink. Sinds de zomer van 2019 ben ik in Best werkzaam. Daarnaast werk ik
sinds 1986 in Weert als oefentherapeute Cesar.
Mijn specialisaties zijn het begeleiden van mensen met fysieke arbeidsgerelateerde klachten, adem- en spanningsklachten, chronische pijnklachten en slaapproblemen bij kinderen en volwassenen. Tevens train ik de dagelijkse bewegingen met ouderen in hun thuissituatie, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Het leuke van mijn werk vind ik, dat ik met u onderzoek welke bewegingspatronen u hebt ontwikkeld en hoe zij uw klachten veroorzaken of in standhouden. Door gerichte oefeningen kunnen we deze patronen verbeteren.

Sanne van de Wiel

Mijn naam is Sanne van de Wiel en ben sinds 2020 werkzaam in deze praktijk. Als algemeen oefentherapeut Cesar zie ik mensen met allerlei verschillende klachten. Van rug- tot enkelklachten en van hoofdpijn tot mensen die hun houding willen verbeteren. Er is een grote variatie in de leeftijdscategorieën die ik dagelijks behandel. Deze variatie in pubers, ouderen en volwassenen op één dag vind ik erg fijn. Iedere leeftijdscategorie brengt weer andere uitdagingen met zich mee. Naast het individueel behandelen van patiënten geef ik ook een aantal groepslessen aan ouderen en volwassenen om hen op hun manier fit te houden.. Het geeft me voldoening wanneer we samen de klachten kunnen laten verminderen en zo het behandeldoel behalen!

Shirley Leijten

Mijn naam is Shirley Leijten, ik werk sinds het voorjaar 2022 in Best. Ik ben afgestudeerd in 1998, en werk in Best en in een gezondheidscentrum in St-Oedenrode. Ik ben me op dit moment aan het specialiseren als psycho-somatisch oefentherapeut, dit sluit heel goed aan bij mijn specialisatie slaapoefentherapie en adem- en ontspanningstherapie.De oefentherapie biedt een prachtige ingang om middels oefeningen meer in balans te komen en je beter te voelen, zowel bij lichamelijke klachten als bij psychische klachten. Het vergroten van het lichaamsbewustzijn staat hierin centraal. Ook kom ik graag bij ouderen aan huis, hen helpen om het bewegen in- en om huis te verbeteren vind ik belangrijk. Ik kan op deze manier een goede bijdrage leveren aan het welzijn van de oudere mens.